http://masmurni.blogspot.com/

Friday, November 12, 2010

Keputusan Muktamad Pemenang HANDPHONE (punya topup je)

Inilah jawapan teka teki teka tekok yang berlangsung selama 4 hari 5 malam yang berakhir jam 8 malam tadi.
Tak mampu plak mama nak beli N8 atau IPhone4 atau Blackberry Bold, rasberrry, blueberry dan yang se equivalent dengannya. Tapi cukup la beli 2 biji handphone Nokia ni....
sempena enibeseri-seri yang ke-5 tahun.

E5 (mama)....E5=Enibeseri ke-5
X6 16GB(baba)......







Tahniah Diucapkan kepada yang memilih E5 dan X6. Tapi siapa???
Bila harinya masa beli hp ni? jawabnya hari Deepavali 2010 yang lepas. maklumlah cuti umum 1Malaysia.
Hari Jumaat!!!
Tahniah kepada Peni Anani.... X6 16GB- Jumaat

Satu-satunya jawapan yang paling tepat abad ini. Tapi belum tentu dapat jawab soalan kubur lagi tau.
Tahniah 10, tahniah 20 tahniah 30 hengget.
Peni anani bolehlah hubungi mama - masmurni76@gmail.com - untuk urusan pembahagian harta ini.

Tidak lupa juga kepada pemenang Peraduan Tolong Sayaaaa!!!
Dua org yang sangat prihatin, yang menyumbangkan idea-idea bernas dalam pemilihan hp, dan sentiasa follow-up sama ada dah beli ke belum..tapi hadiah ni rahsia...dah sampai nanti baru tau, cepat2 bg alamat rumah...tak sabar nak pos hadiah ni.
1. Ellen
2. Zaer 

10 comments:

Sharifah nor said...

ish..bomoh yg telek tu tak betul rupanya..bomoh pelesu...rugi jer ayam golek pulut kuning..ngeeeee...

M a W a D D a H said...

nampaknya kalah...hahaha...

tahniah pada pemenang...

pasni buat la lagi teka teki ni...hihih

masmurni said...

kak sharifah n mawaddah:

pasni saya buat teka-teki lg k...tunggu...

peni anani said...

alamak.. peni ke yang menang.. malam tak on9 tetibe menang.. waaahh alhamdulillah... terimakasih mas

Tok Esah said...

hehehe, xpe lah tak menang, asal dapat join.. hehehe tahniah peni anani!!

lawa handphone akak.. haaa

Azman Hui Hui said...

tahniah..pada pemenang..bila lak gua nak menang nih

Ellen said...

wah..bestnya..Ellen menang..thks sis, nanti ellen email yaa alamatnya..tak sabar nak tunggu hadiah dr sis, kot2 nokia E5..hahahaaa...Ellen sekadar memberi pendapat dan bersahabat baik ngan Sis...wah suka sangat ni..hehehee...

Selamat mengayakan Hp Nokia baru..hahahaha

masmurni said...

haha...thanks ellen...

Zaer!! said...

Salam sis! halamak! lambat lak zaer update pasal kontes ni.so sorri yea kak.hehe.Yeah! zaer dapat ke adiah teka teki ni?huhu.Thanks kak! Neway,congrats akak da dapat pilih yang terbaik.hehe.Chantek!!!

masmurni said...

haha..iye zaerr...cantik ye??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs