http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, December 22, 2016

Rajin datang lagi...hihi

22 Disember 2016
Harini mama rajin pula buka blog,baca balik blog sendiri..tersenyum sendiri sebenarnya..mengimbas kenangan anak-anak yang semakin membesar bagai johan Alya Husna dan Amar Huzaifah.Blog ini wujud sejak usia mereka tiga dan dua tahun..sekarang kakak dah nak masuk darjah 4 dan si abang dah nak masuk darjah 3..pantasnya masa berlalu kan..
Apapun mama sangat merindui zaman mereka kecik2 dulu.

Lama juga menyepikan diri dalam dunia blog ni..kekangan masa dan kehidupan yg agak sibuk membuatkan mama menghilangkan diri sementara..update blog pun setahun dua tiga kali je..hihi 

Tetiba gatal pulak nak menulis...sebab tu wujudnya post yg satu ni..haha..ada masa nanti jumpa lagi ye...ada banyak benda yang nak dikongsikan sebenarnya...

Wasalam






Friday, August 26, 2016

Cupcake D' Hati Mama: Pavlova & Mini Pavlova (Puchong)

Cupcake D' Hati Mama: Pavlova & Mini Pavlova (Puchong): *2 layer pavlova saiz 8,9,10 Harga Pavlova: saiz 8 - 2layer  (rm70) saiz 9 - 2layer  (rm80) saiz 10 - 2layer (rm90) *(...

Monday, June 27, 2016

Selamat hari raya

Diam tak diam,dah puasa 22 harini..Persiapan raya hampir 70% siap..order biskut raya ada sikit2 lagi yang belum siap..hihi.
Tetiba rajin nak update blog..mood menulis berkobar2 pula harini...check nuffnang..pun ada sikit RM dalam tu..dah dua tahun tak jenguk blog.Harap2 lepas ni rajin update blog sekerap yang mungkin...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs