http://masmurni.blogspot.com/

Monday, November 8, 2010

Give Away/Contest: Teka HANDPHONE (apa saya beli) ???

Oleh sebab En.NOKIA N8 punya B.E. maseh bertahan lebih sebulan di blog ini, maka MAMA dengan suka hatinya melancarkan satu CONTEST. Senang saja:-

Tajuk: APAKAH MODEL HANDPHONE BARU YANG TELAH SAYA BELI? 

(So, kacang aja, sila post di ruangan komen, gambar di atas sebagai rujukan)

Note: Peraduan 'TOLONG SAYAAA!!!!!!' sudah ada pemenang - akan diumumkan serentak dengan pemenang contest kedua ini. 

Syarat-syarat Peraduan:-

1. Warganegara Malaysia atau yang duduk di Malaysia.

2. 1Orang, 1Jawapan, 1Malaysia.

3. Format jawapan: (model handphone-hari apa saya beli); contoh: 3310-Isnin

4. Jawapan yang TERCEPAT & TERHAMPIR / TEPAT PASTI SEDAP! 
    Jika terdapat jawapan yang sama, maka mereka kena 'want to som atau lat talilat tali tamplum'. 
    Eh silap....
    Jika jawapan yang tepat lebih daripada seorang, maka kelebihan pastinya untuk blog yang 
     letak 'LINK' ke contest ini. - 

5. Contest Closing Date/Time: 4 hari 5 mlm bersamaan Jumaat malam Sabtu 12.11.10; pukul 8 p.m.

6. Hadiah??? Bagi topup le senang. RM10 x 3 bulan.

7. Selamat mencuba. Free to try!

p/s: Sudah try main piano di bawah tu??

50 comments:

Ellen said...

Ellen nak cuba jer...kena atau tak..tak per kan..

jawabannya :

(Nokia N8 - Isnin).

Begitu ker formatnya...kalo salah bgtau nanti ellen betulkan ya sis..hehe

masmurni said...

memang betul format tu. Oleh sebab Ellen org yg pertama, Ellen leh bagi 3 jawapan. So buat 2 posts lagi ok.
GudLaks!!

Org no.2 nanti leh teka 2 kali.

M a W a D D a H said...

adah nak teka...

jawapannya:

(Nokia E63 - Sabtu)

fuhh..kenalah...ekekeke

masmurni said...

MaWaDDaH ada 1 more try sebab org no.2.

Bagi sesiapa yg letak link, bgtau sya dkt comment ni juga.

KM7 said...

nak cuba juga...

E73 - Ahad

terima kasih

M a W a D D a H said...

skali lagi ea...eerrmmm..

jawapannya...

(Nokia 5800 - ahad)

hehehe

fiq said...

ok..me pun nk try...

jawapannya:

C3 - jumaat

he..;)

aanie said...
This comment has been removed by the author.
aanie said...

ok..sy join..

jawapan: c3 - sabtu

masmurni said...

bagus-bagus, good try sumer

CiK QiQi said...

wa...beshnye..nk gk try...nnt qiqi pk kn pe yg sis nak tu,hehehe

masmurni said...

ok qiqi, ajoak reramai kengkwn dtg k

farah hairuddin said...

farah teka ni~

(nokia E73- sabtu)

Tok Esah said...

tok esah plak ye..

erh, tok siap buat entry lagi.. sini ye..

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/jom-teka-teki-nokia.html

jawapan ada dalam entry tu,.... silalah jenguk yer..!!! TQ

blog-tips-kurus said...

cop! boleke jwb mcm tok esah tu?
ikut skima tak tu?

masmurni said...

tips-kurus:boleh..sangat2 boleh..

Tok Esah said...

erk... tak ikot skima k???

alah, xpe lah.. bukan ley menang pom... dah tahu awal2 salah... ahahha

memfamous kan lagi blog masmurni..

okey je kan..

Ellen said...

Hehehe..yer ka..ok, ellen buat 2nd post..

(Nokia C3-Ahad)

huhu..kalo tak kena, tak per kan..hehe

Ellen said...

ok..ni 3rd posts..wakakakak...sis.bestnya dapat 3 chance...

[Nokia E5-Sabtu]

hehee

~fais~ said...

salam...
fais nk try jawab..
hurm......mama beli hp

nokia 6700 slide-ahad

huhuhuhu...
fais suke hp nie...
2 yg pilih tuk mama..

imanmom said...

salam,saya nak cuba jgk la

jawabannya; C3-selasa

FiZ said...

Salam...nak cuba la...hehe..sesaja ja...(Nokia E5 - Sabtu)

hihi...

ultraman_88 said...

haha..
nk cuba jgk la
Nokia E63-jumaat

kobEj0rdan~ said...

dengan bangga da komfident

nokia 2730 hari sabtu

dala kak, tutp kontest. sbb kompem sy betol.huahuaha

seposeng karat said...

nk try gakkk..cam best je..

jawapannya :

nokia 5800 - selasa

TQ :)

Azman Hui Hui said...

gua nak jooooiinnn..hehe

(Nokia N8- Sabtu)

Cik Dara said...

dara nak jugak cube..hehe

jawapan: ( Nokia E63 - Ahad )

ShoOtk_ReeY said...

semalam mimpi nokia N8 da..
do, ari ni ana nak tikam nokia N8 juga daa..

(NOKIA N8-AHAD)

si biskut said...

Nokia E73..

si biskut said...

Kak..shoutmixnya tenggelam sangat.Takleh nak chat n BW.aduhai.

sYafiQ rIDhWaN said...

join3. hehe.
[ c6- sabtu ]

:D

faizzach said...

tatau la saya.. hehehehe

faizzach said...

(Nokia E71-Selasa)

nur said...

nur cuba ye

nokia E63- sabtu
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/contest-apakah-model-handphone-baru.html
ALL IN ONE

iLa SaHaR said...

hehehe nak gak try

C3-Sabtu..

http://ila-alia.blogspot.com/2010/11/handphone-apa-yang-masmurni-beli.html

dah buat dalam blog sekali meh la singgah.. hehehhe

missrivebell mumun said...

Nokia E5 - Ahad

xcaye tgk la post mumun yer hehehehe
http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/cuba-teka-beli-henpon-ape.html

masmurni said...

Timakasih kepada semua yg mencuba.

Peni Anani said...

nokia x6 16gb-jumaat

http://peniananidiary.blogspot.com

Luffy said...

saya try satu..


(NOKIA 5530 - SELASA)

betoi dak?? cnfirm salah...haha...

http://luffymcflurry.blogspot.com/

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Shag nak teka gak!

Jawapan Shag : Nokia C3 - Sabtu.

Shag ada buat entri pasal ni. Kontes : Teka Handphone apa saya beli?

Hehe ;)

ekinashikin said...

nk cuba jugak

jawapan

Nokia C3-ahad

thanks

aibaks said...

wa... wat kontes ke? hehe..

nak try gak la..

Nokia N8 - Selasa..

hehe

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk!

gigi rongak said...

nokia x3- sabtu

xnak join nak teka je blh?wakaka :P

tiefazatie said...

ifa nk try la sis..hihi..

(nokia5800 - jumaat)

nt sempat ifa wat n3 ek..=)

Bulan said...

salam kak mas..
bulan nk cube

Nokia E5-ahad

penaberkala said...

tak kira betul ke salah
nak try gak

N8 - Sabtu

misyamissyou said...

agak kelambatan mencuba sy ni kak! huhuu tp nak cuba jugak

(Nokia X3 - Isnin)

haszuraidah ishak said...

saya teka kak..

ermm.. nokia 5800, hari sabtu..

Sharifah nor said...

jawapannya:

[Nokia E63..Ahad]

link:http://effa-k-poh.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs