http://masmurni.blogspot.com/

Wednesday, December 8, 2010

Send Free SMS to any mobile phone in Malaysia



Tajuk sudah memberitahu segalanya, jadi takyah le nak explain dengan panjang, lebar dan tinggi. Nanti dapat 'volume' le pulak. Kalau ikut sarikata melayu; 



Hantar SMS percuma kepada semua telefon bimbit di Malaysia.


Jadi, apa tunggu lagi, ikut langkah-langkah keselamatan di bawah;


1. Lafaz Bismillah (Dengan nama Allah s.w.t), bagi yang beragama Islam.
2. Buka website ini  (klik pada gambar hp di bawah)


Nokia X6 Unlocked GSM Phone with 5 MP Camera, Capacitive Touch, GPS Navigation, Voice Navigation, Car Holder, 3G and 16 GB Memory (Black Cap)

3. Sign up secara percuma
4. Akhir sekali klik Send SMS, boleh testing 123 ke no. saya (01_2667760), nanti saya balas.
5. Sehari boleh send dalam 35 SMS free....cukup tak bekalan untuk satu hari ni?
6. So, boleh bookmark website di atas ok.


Sebagai penutup, bende ni mungkin akan dirasakan penting jika anda kehabisan kredit. Kedai topup pun akan rugi berkali ganda. Kesian kepada mereka.

34 comments:

Mknace said...

:):):)
menarik nih

aaz azhar said...

sgt2 mnarik..hahaha...pnting2

Cempakamelati said...

Oooo bagus info ni. Boleh try.

myssmie said...

interesting lah~ i try =)

*azni* said...

betul ke nih?boleh cuba ni..

cik lola said...

btol2 free ke???

masmurni said...

ni betul2 free tau....

little cart00n said...

skrg da macam2 cara kan?
menarik! :)

Ummi Izzah said...

betul kerr...

Ujang9897 said...

wow...!!!! berjaya...hehe..canggih nie..best2...tQ

masmurni said...

kan...saya pun dah cuba..bila dah berjaya,baru share dgn semua :)

Mohamadazhan hjDesa said...

menarik, dah try!hehe

mary ann ;) said...

thanks...dah boleh buat ;) ;)

Encik Luncai said...

nice sharing..

Syat0za said...

betul ke ni? takot jadi lain kang..huhu

alinac lover said...

yong pernah buat.sign up sampai dua number yong.pastu sesuka hati yong ms org..

hehe..semalam dan tadi pon yong guna..

oke jer

nadhya ashee'kin said...

wahh , thanks sharingg

hazwani yusof said...

eh macam menarik, tapi masih waswas, apa2 pun thanks for the info :)

masmurni said...

tak yah was2 .... betul2 nih... ari2 dpt sms free nih...

SyedGraphiX said...

tol ke?? wahh superb arr kalo btol

masmurni said...

mmg la betul....try k....dah try baru tau...

zazaw said...

hehe
betul ke n ??
zazaw cube laaa

Zurina Jamjin said...

Bestnye...nak try...nak nak nak...:D

alkisah69 said...

eh macam menarik

♡ Sutera Kasih ♡ said...

nak try lah nanti hehe

misyamissyou said...

wah..betul ke ni kak? cm ne leh free pulak? xfaham..

cik miera said...

wow..menarik ni..hihi..thanks sis

Bulan said...

nice one.
leh cube nie ;)

mzhany said...

waaa betol2 free eh...uuu mcm xcaya...ok jap nak try hehehe

nuriz said...

oo ni ke yg free sms hehe..nanti kalau habis kredit leh le try

N@SIQUE said...

most sms kan??a,a..memang free la kawan2,,tapi limit character la..ye la free kan,,tapi best tau,,hahaha

Lelord said...

dari doha ke mesia bulih ka?

masmurni said...

try ler...mna tau kot2 boleh...hehe

Fina Fento said...

huhu..ari raya puasa ari tu hantar ucapan guna mostsms ni. jimat kredit :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs