http://masmurni.blogspot.com/

Monday, December 27, 2010

Majlis Sanding 'Kazen'

Lama tak update blog sebenarnya...dah dekat seminggu blog ni terbiar macam tu saja..BE yang setia melekat pun dah hilang ...Cik Nuffnang oiii,letak la balik BE kat sini,tuan rumah dah kembali nih..hehe.. biasa la line tenet ni 
kadang-kadang buat perangai...tenet slow cam siput..nak blogwalkng pun tak boleh...sekarang semuanya kembali pulih...harap-harap terus ok dan berjalan lancar.(amin).Terima kasih bagi yang sudi datang sepanjang ketiadaan tuan rumah dan meninggalkan jejak..


Dipendekkan cerita,korang tentu dah tahu cite apa yang nak dibawakan kali ni kan...Ni merupakan majlis persandingan 'kazen' belah suami...Tema majlis ni hitam dan kelabu sebenarnya..tapi masa datang kenduri ni langsung kami tak ikut tema..hehe .. layan je la gambar-gambar kat bawah ni ye...


P/S: Buat sesape yang berkenaan ..sorry la tak mintak kebenaran dulu sebelum siarkan gambar di bawah ye...




ni kek cantik dan sedap..


Meja makan beradap bertemakan hitam dan kelabu


Sesi bergambar depan pelamin..tapi pelamin tak nampak pun...hahaha

Acara  bersanding dan menepung tawar pengantin
pengantin bersama mak,ayah dan adik...
Ni lah kazen tu,....
yang ni dah tentulah wifenya..









Tuan punya gambar:
Zaid/Diyana

7 comments:

aibaks said...

masmurni yang mane satu dlm gmba tu?

fyna said...

sweet je penantin 2...

masmurni said...

aibaks:entry nih fokus tuk pengantin jer..gambar2 lain tuh hiasan semata2..hahaha

fyna:sweet kan...sepadan sangat...

Lizzie Yasmin said...

jatuh hATI aku ngan kek dia.. cantik... ada Oreo tak?? hehehe

masmurni said...

oreo takde kat kek tuh...rose tu dibuat dari coklat.cream-kek fresh cream..kek coklat n pandan..sedap..

bintangjanganpergi said...

sweeet=)

fatynadia said...

grand nya wedding ni... wish suatu hari nanti pun akan ada wedding camni :p

kek tu nampak sedap dan memang lawa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs