http://masmurni.blogspot.com/

Wednesday, December 29, 2010

Like ke tak???

Hati ini sangat gumbira sebab dah pandai buat like box page facebook kat blog (orang lain pun ramai yang dah buat tapi tak kecoh-kecoh...hehehe)
Persoalannya... bila buat  like box page facebook nih,ada ke orang nak like page kita nanti???!!! ia sebenarnya bukan perasan blog kita popular atau mencari populariti.Fungsinya memudahkan kerja kita.Tak payah nak share kat fb sebab secara automatik link terus ke fb(lebih kurang sama cam networkedblogs)...ia sangat menjimatkan masa...tak gitu??tapi kalau ada yang sudi nak like tu,sangat dialu-alukan hehe...







8 comments:

Hazwan Hakim said...

cpe...sy yg akan like..hehehe

invite la lg kwn2 awk kat fb..

masmurni said...

tq...tq...hehe

Zaidah said...

i like...hehehe

hasrul hassan said...

Salam .. goodluck dalam mencapai apa yang anda inginkan dalam FB .. :)

masmurni said...

tq...

Miecyber said...

Congrats...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

Sharifah nor said...

akak pun rasa cam nak buat..tapi buat masa ni low profile dulu..hahaaaa..[sebenarnya malas nak suruh anak2 buat..!!!]

Gayahspears said...

suka2...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs