http://masmurni.blogspot.com/

Saturday, December 4, 2010

Kereta sekarang ada ASTRO

Zaman 90an kalau ada CD player dlm kereta kira power la. 

Bila dah Millenium, ramai orang cari player yang boleh main lagu  daripada CD MP3. 

Tak berapa lama kemudian bila DVD dah popular, orang siap pasang TV dalam kereta. 

Sekarang ni kalau ada TV dlm kereta siapa pun tak heran.

Tapi ada satu ni mesti orang ramai akan heran....

pasang ASTRO dlm kereta!!!





Jangan main-main, kancil je ni...bagi yang naik Estima ke, Mercedes CLS ke..jangan jeles ok.

18 comments:

cik WaWa said...

hihihihi..kelakarl;a entri ni..
hebat tol kancil kan..

.:padie_eyla:. said...

hahha.! tgh marah pon boleh gelak bce entri nie.

Yanie J said...

erk..ada gk kn org cm tu..huwaaaaaa

shera haifa said...

fuyooo..:P

Azierazwan said...

Good idea...supaya tak terlepas siaran kegemaran

Mknace said...

:):):)
terbaekkk

iqbalhakimi said...

haha..giler gempak kancil nieh kan..

hafizal said...

dia beli piring astro tu, so nampak macam dia pasang astro kat dalam kereta... :-)

efa nur said...

haha..klakaa..sape laa mangse 2..hehe :D

kyoO~rEz@ said...

hahahaha..hebat

bard bahtiar said...

dahsyat...hahaha,,

DeCrewz said...

nak pasang kat keta aku gak la... letak atas bumbung...hu3

nora said...

nk gak hehehhehe

Millomocca Danique said...

tak pe pasni nk letak kat atas box moto ayh plak...

Afiq Bukhari said...

haha kemain lagi kancil tu pasang astro dalam keta :D

nazirulhazwan~ said...

waaaaaaaaaaaaa,
terbaik wok!! mane boleh lawan
den banggo dgn kete malaysia.hhaha

Rafina Mimi said...

selamat pagi..kita datang nak ambik banner..hehe

Ain Zulaikha said...

hhahha kesian lah kancil tu tak pasal2 femes dengan astro yek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs