http://masmurni.blogspot.com/

Monday, November 1, 2010

Jom Gi Tea Party Ngan Lisa Surihani





Hahaha,mesti ramai yang teringin nak dating dengan Lisa kan...ramai sangat peminat Lisa..
Pi blog sini Lisa,pi blog sana Lisa....tak putus-putus nama Lisa..
sesi blogwalking pun ber'lisa' juga...hehe


Adik-adik yang minat sangat dengan Lisa,ini lah peluangnya...
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut klik kat link bawah ni k...
Good Luck... Nak peluang jumpa Lisa kan?


Join-lah video contest LipIce kat tab Tea Party di laman FB LipIce ;)




Lipice Malaysia



http://www.facebook.com/MyLIPICE?v=app_11007063052

10 comments:

dakpipimerah said...

erk...minat gila kot ngn die ni,,HAHAHA

chii said...

cute...lgik2 kalo dia wt muka :p

nadrah zainuddin said...

entry ni mcm patut ditujukan kpd encik tubelawak. hahaha.

atok said...

lahai lawonye anak sapoo la ney huhu

currentlife2u said...

best gak klu dpt pegi ni..huhuhu...
Senjata umat islam adalah doa,sama2 kita amalkan;
“Ya Allah, tambahkanlah bagiku rezeki yang banyak lagi halal, imam yang benar, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang elok, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.”
maaf seandainya ucapan diatas tidak menyenangkan tuan punya blog..
blog anda sangat menarik..teruskan penulisan anda..

masmurni said...

saja2 je sbnrnye masukkn entry lisa nih...just nk testing keyword guna nama dia jer..party ni utk pompuan jer la..hahaha..

aibaks said...

wa... mesti lisa surihani ni best pren mas kan? hehe.. siap de n3 khas tuk die.. lip ice!

~eZmALiZa~ said...

warrgghhh..bestnyer! ni yg ase nak join nih...hehehhee...

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. boleh d anggap sebagai peminat lisa jugak la. tapi harapan je la nak jumpa dia. hihi =P

WONG SIKAMPUH ngoceh said...

Sangat cantik..Aq jg mau ngefans ah he...he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs