http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, July 5, 2012

Manggo Delight Cake Dan BE


Salam.. Tarik nafas dalam-dalam... lepasss... 
Alhamdulillah..lama dah tak buka blog dan check Nuffnang. 
Ada 3 BE sedang menari-nari kat blog mama rupanya..
Tah macamana pagi ni tergerak hati nak buka web Nuffnang.
Rasa nak melompat bila tengok ada 3 BE tu..
Terima Kasih Nuffnang,
Tengah cari mood untuk membaking pagi ni..
hari ini nak buat Pavlova dan Manggo Delight Cake.



Ni la rupa Manggo Delight Cake..ni ambil gambar kat google je..kek tak siap lagi..




2 comments:

.: iEyLa :. said...

uhuk2..dapnye... :p

Kak yon said...

dah siap..bak sepotong!;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs