http://masmurni.blogspot.com/

Wednesday, September 22, 2010

Malware Detected ????



Sangat terkejut...waaaaa...blog kesayanganku ini terkena jangkitan juga :'(
Apa nak buat nih???









Asalnya dari satu web nih tapi bila semak statusnya web ni da lama tak aktif.Jadi sape punya kerja nih?






Selepas verified blog dgn google,rupa-rupanya blog kesayanganku nih bebas dari malware detected walaupun semua orang nampak ada warning page sebelum masuk blog
http://masmurni.blogspot.com/

Jadi kawan-kawan semua tak yah takut nak jenguk blog ni ye...Mr.google dah confirmkan tak de malware kat sini....

8 comments:

Ir-Shah said...

mesti melatahkan klu kne malware..
tnks 4 sharing
sh@ring is s3xy__________

masmurni said...

mahu tak melatahnya...tak leh tdo mlm memikirkan malware nih...hahaha

just taktau cmne nk hilangkan warning malware nih...sekejap ada,sekejap xde :'( ..ada cara ke?

rafhan said...

aku pun baru kene attack dengan malware. nasib baik ade blogger-blogger yg bagi panduan untuk cegah malware ni. kat dashboard blogger, pergi setting pada design, and pergi pada gadget bloglist. Untick pada icon. kemudian save. itulah sahaja langkahnya.

tiefazatie said...

erm..ssh jg kan kena malware nie sis..huhu..erm..ade gak blogger suh unclick icon utk bloglist kat blog kte..xtau la..tp ifa buat jg..langkah berjaga2..hihi

Aqila Sarah said...

oh ramai kot blog yang jadi cmnihh !

delour said...

dear nak ty ckit mcmane ye nk verified tu?

kakyong said...

tu la semalam kakyong nak masuk x leh... nak email, x tau email add... btw, dah selamat masuk sini ari ni..

toyolkiut said...

ops..itu pengganas siber..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs