http://masmurni.blogspot.com/

Saturday, March 19, 2011

Kek Indulgence : Try n Error



Hari yang sangat best....sebab apa????
hari ni boleh buka blogger.com dan boleh tulis entry baru.... 
seperti biasa,alasannya line tenet tak ok :(  
rasanya ramai yang mengalami masalah yang sama kan...

Nak cite sikit,semalam baru sempat buat kek nih...
dah lama teringin nak buat kek nih sendiri  tapi baru sekarang ada kelapangan...
ambil masa buat kek ni... 
prosesnya pun leceh sikit la...



Inilah hasilnya...







*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*




wah ...cantik sangat nih...
tak kan cantik camni kan..hehe
sebenarnya yang kat bawah ni hasilnya:



*

*

*

*






Tak berapa kemas n nampak comot sikit....
mesti ok kalau buat latih tubi kan..
sekejap je da tinggal banyak nih..
jap lagi habis la..hehehe

15 comments:

::Budak Degil:: said...

woh!..nampak sedap sungguh..tebal topping atas tu..heheh

ehda said...

nmpak sdap..tetba ase nk mam kek huhu

Solihin Zubir said...

kek feveret sy ni..
lebih suka kek ni drp tiramisu.. hehehe..

Cikgu Sekolah said...
This comment has been removed by the author.
FiZ said...

wahhh.....
abaikan rupa parasnya...yg penting tahap kesedapan tu..ishh...tingin la plak..japg kna p SR ni...huhu

aleen aiden said...

xbaper kemas pon still nampak sedap!posla kat cni cket..hu3

missSenget said...

sedapnye...

bestnye pndai masak2..

:)

an.nabihan said...

wah dap nyer,, nak resipi leh..

iefa said...

wah.. nyum2.. dapnye kak... law dpt ase lg sewonok.. hehe. :)

S..U..D..@..I..S said...

biar x cantik janji makan sedaap
kalau dapt free lagi sodappp

eRza farEeha said...

wahh..sdp la kak..mcm best je..hee

apik pehe said...

haha..cantik dah tu kak..hehe..

kimchisu said...

wawawa
nk resepi..uhukkk

Che Sakinah said...

waaa... sedapnya nampak.. cemana buat belapis2 eh.. ajr la ajar laaa... ♥ ♥ ♥

.: iEyLa :. said...

huhu..sedapnyeee...
kak..da msuk bln 4 da ni..jgn lpe tau..ahakss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs