http://masmurni.blogspot.com/

Saturday, February 19, 2011

Tin Tin..Jom..!!!!!!



"Mama,tin tin...jommmm..."


suara Amar tiba-tiba mengejutkan mama dari tidur yang lena.
Tengok jam,...baru kul 4 pagi ni..awalnya Amar bangun..!!!


"Mama,tin tin...jommmm..."


Amar terus merengek-rengek.


"Amar,awal lagi ni sayang..baru kul 4 pagi ..mana ada tin tin sekarang ni..tidur dulu ye..kul 7 pagi kang baru ada tin tin" 


pujuk mama yang separuh mamai.
Aduh!!!kena bangun juga .. Amar dah mula menangis dengan kuat..


Mama on tv ... Playhouse Disney Astro 613 ...
Amar tetap terus menangis juga.. 
sebabnya, mama tak penuhi permintaannya..hehe
Mama on cd player pula ..
buka cite Tin Tin..


"Haaah...tin tin..yeahhh!!! 


Tangisan Amar dah bertukar menjadi gelak tawa..
Lega hati rasanya bila tengok Amar leka dengan Tin Tin..
Tin Tin tu sebenarnya Upin Ipin.. hehe 
Maklumlah Amar belum berapa pandai bercakap. 
Jadi,sebutannya pun ikut suka hati dia je..


Mama on laptop, terus buka blog ... 
Lalalalala.....






Gambar2  Amar yang tiada kaitan dengan entry

6 comments:

Abd Karim MJ said...

Assalam... kira ok lah tu cikgu.. $ tahun dah tahu nak request, tapi time plk kurang sesuai kan... maybe tidur siang banyak kot tu yang tak berapa nak lena malam nie...

toyolkiut said...

anak2 kecil mcm2 ragam..
tp itu la, tanpa mereka semua hidup kita sunyi sepi kan..

RoSeS said...

akk...brp umo ank akk nie??ehehhee..mcm anak buah ros le..hiihi..kalo x tgk upin ipin..dia tgk astro ceria!!selagi x buka apa yg dia nk..selagi tu la dia bising!ehehhee..siap leh nangis guling2 kalo x penuhi hasrat dia!huh!sabar jela..cmne la kalo anak ros sndiri nnti..ahhahahaa

LehaMY said...

Hehehe . Comelnya anak kakak . hehehe :D budak2 memang suka sngt tengok upin ipin. hehehe :D

misyamissyou said...

oh..upin ipin..hehe comel je tin tin..hehe

masmurni said...

karim:saya bkn cikgu ex-cikgu je...dah xngajar lagi..hikhik..tah la,kdg2 dia leh ttdo pd masa yg tak sesuai..smpi paksa tdo pun ada..tp bdk2 tetap bdk2 juga..tujuan hidup...main..main..main..hehe

toyol:mmg byk ragam..smpi xtlyn..hehe

roses:ank akak ni 2thn lebih..bdk2 mmg suka upin ipin kn...ank roses sok kita tungguuuu dan tgk ye...hahaha

Leha:Amar sgt suka upin ipin

miss:kan..pandai2 je dia ubah nama upin ipin jd tin-tin..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs