http://masmurni.blogspot.com/

Monday, February 7, 2011

"1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"







Setelah ditag oleh tuan punya contest Pembawa Wacana (PW) maka terciptalah entry penuh bermakna nih...hehe..Maaf ye PW terlambat sikit menjawab tag ini..balik kampung tengok banjir aritu..
Tahniah kepada PW kerana telah mencapai target lebih 1000 follower. Kira-kiranya ini merupakan 1st GA untuk semua...
syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:



  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook.
  2. Kena jadi follower PW , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa", letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..
  5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ni..


Seorang pemenang akan dipilih menggunakan random.org... 
Hadiah boleh tahan katanya.. 
Vios ke???hehe.. .. 
Nak tau apakah hadiah itu... 
sila klik banner di atas.





Tarikh tutup contest




1 Mac 2011 






Tiga orang yang menjadi mangsa seterusnya:




erza




tiefazatie




panadol





2 comments:

toyolkiut said...

huhu..
akak kena tag ye..

Pembawa_Wacana said...

Thanx sbb sudi join....Vios tu kecik lagi kak..he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs