http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, December 22, 2016

Rajin datang lagi...hihi

22 Disember 2016
Harini mama rajin pula buka blog,baca balik blog sendiri..tersenyum sendiri sebenarnya..mengimbas kenangan anak-anak yang semakin membesar bagai johan Alya Husna dan Amar Huzaifah.Blog ini wujud sejak usia mereka tiga dan dua tahun..sekarang kakak dah nak masuk darjah 4 dan si abang dah nak masuk darjah 3..pantasnya masa berlalu kan..
Apapun mama sangat merindui zaman mereka kecik2 dulu.

Lama juga menyepikan diri dalam dunia blog ni..kekangan masa dan kehidupan yg agak sibuk membuatkan mama menghilangkan diri sementara..update blog pun setahun dua tiga kali je..hihi 

Tetiba gatal pulak nak menulis...sebab tu wujudnya post yg satu ni..haha..ada masa nanti jumpa lagi ye...ada banyak benda yang nak dikongsikan sebenarnya...

Wasalam






1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs