http://masmurni.blogspot.com/

Sunday, May 6, 2012

Purple Velvet Dan Belated Birthday Alya

Sebulan sebelum birthday Alya.

Impian kek birthday Alya Husna:
" Mama, husna nak kek mermaid duduk atas batu, di tepi pantai "

Impian sambutan birthday pula:
"Husna nak sambut di taman bunga, ada friends datang,nak ada banyak belon"

Itulah impian Alya.. 

Sambutan birthday Alya banyak kali tertangguh disebabkan cuaca yang tidak menentu 
dan hal-hal lain yang tak dapat dielakkan..

Sehinggalah pada tarikh 05.05.12..
Hari tersebut merupakan hari pertunangan Mak cik Meni Alya..
Kiranya sambutan birthday Alya ala-ala taman juga..
 sebab ada pelamin mak cik Meni yang berbunga-bunga..

Akhirnya...kek dan birthday  impiannya jadi kenyataan..
cuma belon saja yang mama terlupa...
kali ini Alya tidak menyambut hari lahir sendirian..
Sepupu comel Alya, Adlyn Nafisa pun turut bersama-samanya..














Ni dia mak cik Alya yang gorgeous tu,
Selamat Bertunang :)



4 comments:

.: iEyLa :. said...

weee...purple velvet..
dapnye..nak sket..that's my color la dik..hiks..

masmurni said...

weeee..alya sama mcm kakak ila...suka wrna purple... dia yg request kek purple ni

Belalang hijau Perisik said...

cantiknya kek tu... hepi besday alya :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantiknyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs