http://masmurni.blogspot.com/

Tuesday, January 11, 2011

11.1.11

Lama tak update entri kat blog ni.... bukan apa,tak leh nak masuk blogger.com..sebab line tenet tak ok rasanya..
Hari ni 11.1.11.. semua orang tahu yang angka ini sangat menarik dan bermakna...apa yang menariknya hari ini??bukan sebab hari ni besday Siti Nurhaliza tau... tapi sebab ni lah......














Hari ni follower blog mencecah 1000 orang...akak suka dik...
Terima kasih kepada semua yang sudi memberi sokongan pada blog ni ... Sebagai penghargaan yang tak terhingga kepada semua follower satu GA khas untuk follower akan diadakan dalam masa terdekat...tungguuuu..buat chubbyayya ada sesuatu untuk anda :) 







12 comments:

Solihin Zubir said...

ujung taon ni lagi cun.. 11.11.11.. heheh...

She's retarded said...

congrats!

AnakIbu said...

ehehe..akhirnya sy pn cba nk berblogger ..harap2 dpt tunjuk ajar mcm cikgu yg dah otai ni..

masmurni said...

solihin: kebetulan genap seribu pada tarikh yg menarik... 11.11.11 mmg lg cun....

she's retarded: tq ye :)

AnakIbu: xde otainya la baru dlm 5 bln je jd blogger aktif ni..byk lg yg kena blajar dr yg lama...

toyolkiut said...

wah..
gempak blog ni..
punya ribuan peminat..
patutnya bg la cupcake sebiji sorang meraikannya..
hehehe..

masmurni said...

toyolkiut:bkn ramai peminat tapi sokongan drpd teman2 blogger..idea yg baik tp cmne nk pos cupcake sebijik sorg tuh???...hahaha

Lady Lavender said...

tahniaahh...semoga sentiasa bersemangt utk terus blogging :-)

Izan Ishak said...

tahniah..tahniah..dah capai 1K follower...

masmurni said...

lady n izan:
thanks...harap dapat tunjuk ajar dan sokongan dari semua :)

S..U..D..@..I..S said...

sejarah juga bgi aku......

Mohd Ridhuan said...

tahniah mama...

yaya said...

yaya dtg dgn dgn hati terharu.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs