http://masmurni.blogspot.com/

Wednesday, October 3, 2012

Nuffnang Cash Out! Untung ke berblogging?




First time cash out..wah2 berbunga-bunga hati ni..Alhamdulillah..rezeki daripada Allah..
rindu nak blogwalking,rindu nak sembang-sembang kat chat box... 

Ramai yang selalu bertanya ;

Untung ke buat blog ni?
Tak sibuk ke asyik blogwalking?

Jawapannya mudah;

blog ni terhasil disebabkan  minat menulis sebenarnya...bukan tujuan mencari keuntungan...
cukup-cukup makan je, kalau blog glamer baru la untung, ..InsyaAllah. 
So, kena la glamer kan blog anda.hihi.. 
Masa mula dulu memang selalu blogwalking..best...dapat ramai kawan. Siap gathering dengan dia orang. Walaupun jauh seperti JB, Kedah, Kelantan malah Timur Tengah pun ada, sampai hari ni masih 'keep in touch'. Cuma sekarang ni tak berapa sempat nak tengok blog sebab asyik bz dengan tempahan kek je. 

Apapun...blogging sesuatu yang sangat menyeronokkan.... :)



6 comments:

Tukang Karut said...

memang seronok kalau ada kawan dan dapat banyak duit...

SHAHFIEQ DANIEL said...

nak jugak duit banyak mcm tuh. panjang dah janggut menunggu

masmurni said...

kan...dpt kwn ramai yg pasti..duit byk tu blm lg..hihi

masmurni said...

tak byk mna pun...sikit je...Apapun Alhamdulilllah...

aDisH.sHidA said...

akak dah cash out..leh belanja la..hehe..

betul tu akak..kita yang xpernah kenal sebelum nie leh kenal sebab blog kan...hehehe..mcm shda ngan miza dan yg lain2

masmurni said...

aah..first time cash out...hihi...xbyk pun...tp blh la nk belanja shida ... Dgn blogging,kita kenal sesama kita kn... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs