http://masmurni.blogspot.com/

Monday, February 20, 2012

Bloglist Ooo Bloglist !!!!


Lama sangat rasanya blog ni bersawang.. lama tak berjenguk, lama juga tak ber update ..   
kesibukkan melampau menyebabkan kadang-kadang terbiar beminggu-minggu sementara menunggu diupdate kembali.. apapun,masa yang terluang ini sempat juga meluangkan sedikit masa di sini..


Oleh kerana dah kurang berblogging, bagi nak menambahkan semangat yang hilang.. hari ni, mama nak wujudkan blog list untuk diri sendiri.. sesiapa yang sudi untuk menerima kunjungan mama setiap hari,.. 
sila lapor diri ye. ekekeke
 *budget hot la konon ni...* 


Ada hadiah yang boleh dimakan menanti anda ye..
(untuk tiga orang yang bertuah sahaja)..



8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ehem2..sudikah kekanda kunjungi blog adinda?

logorithm said...

Kecil tapak tangan, nyiru I tadahkan. :-D

--> Blog logokoko

TQ!

Beckhrooy said...

sudi2 dtg blog aku yg ntah apa ni :)

Cik RoSs said...

Sila2 datang ke blog saya yang tak seberapa ini...

http://rossmerahjingga.blogspot.com

najihah sahami said...

sudi menerima kunjungan akak..hehe..lagi gembira kalau akak datang bawak pavlova seketul. nyam2..mengidam nih kak. haha

.: iEyLa :. said...

uhuk2..sudi ke nak dtg blog pepel sy yg tak seberapa tu??
jangan lupe bwk choc indulgence sket..hihi

Liza said...

Saya sudi terima kunjungan 24 jam :) hehe.
hidupku-ceritaku-duniaku.blogspot.com

FiZ said...

silalah kunjungi blog sy jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs