http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, November 10, 2011

Header Baru



Alhamdulillah.. blog dah pulih seperti sedia kala..
Semalam rasa nak demam bila blog tak leh bukak..
Masa loading keluar blog mama,
bila habis loading keluar pula blog lain..haishhh
Terima kasih juga pada rakan blogger yang sudu sudi 
menghulurkan bantuan ...
Korang memang baik2 belaka..

Ok...dah tukar templet baru dan header baru..
Berjaya juga buat header sendiri, 
walau tak secantik mana..hihi
semua ni gara-gara masalah blog semalam..

Setiap kejadian, pasti ada hikmahnya...


14 comments:

Nazifa said...

comel nye...dua2 ank akak ek?
handsome la yg laki tue.siap wink2 lg :p

nuR izyan said...

cute2..hehe..siap wink lagi :)

Alin Marlini said...

comel header baru tu...

eRza farEeha said...

comel!!!
nk kek 1..heee

masmurni said...

hahaha..tq..sbnrnye dia senyum mmg cmtu..

inilah aku said...

menarik dan kemas tamplate ini !

Salina@IbuAqil said...

cantek dear header baru.. ;)

NURUL ASHIKIN said...

saya tdpun tasa nak pengsan bila blog dikatakan not found

Dalila Hamid said...

cutenya header baru... :) ... tang makan2 tu yg x tahan...hhee

HAW said...

pasal adsniaga juga ke?

masmurni said...

tq ye kwn2.... ngeeeee

haw: aah haw ..ads niaga juge...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik header baru kak mas...adik akak ni tak pandai pun

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lupa nak bg tau..ramai blogger yg kena cam akak semalam..

masmurni said...

miza: akak pun xreti..memandai2 je nih...hihi.. Mmg frust sungguh masa jd cmtu.. Da buat mcm2..buang widget,tukar templet...waaaaaa...nk meraung da masa tu.... :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs