http://masmurni.blogspot.com/

Monday, September 12, 2011

Kek Black Forest


Entry ni khas buat cik ieyla 
haha..kek black forest ni tak la sama cam yg cik ieyla gambarkn
sebab pas raya aritu tak terjumpe pula ceri-ceri merah yang bertangkai..
tapi kat tengah2 tu dipenuhi dengan ceri hitam yang sangat seksi...

tengok gambar saja dulu la ye....hehe


*

*

*

*

*

*

*

*








kek black forest dari atas



kek black forest dari sisi
coklat kat tepi kek yang simple jer..
kes malas jimat coklat nih...hehe


kek black forest pandangan dari sisi yg lain pula
Ada  yang meleleh pula tuh..
terlebih sos berry nih...


kek black forest selepas dipotong




 keratan tengah..
nampak tak? ada banyak ceri hitam...
sedap sangattttt...hehe



kek black forest dari sudut yg lebih dekat...




yummy.....





13 comments:

.: iEyLa :. said...

ni da tahap entry aniaya orang yang teringin nih..
anyway...1 fine day ieyla datang gak serbu black forest nih..haha..
apsal nampak black cherry lg seksi ek??hihi

simanis said...

saya ada red velvet...tapi kurang merah sikit malam tadi buat heheheh...
kak, saya tak boleh shout sbb grapevine akak block...

Cik Azizah said...

wah sedap ni...macam secret recipe dah..hehe

Nonie said...

yummy...sedapnya.meleleh nengoknye...

Abu Luqman said...

singgah petang

kpah k-poh said...

nak kena pegi beli ni....

kakchik@ella said...

amboi .. canteknya kek dia.

alinac lover said...

haaa suka nya.. teringin nak buat pulak

najihah sahami said...

erk....meleleh air liur....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

grrrrrrrr...akak ni saja jek tau!!1sedapnyer

mirakim said...

cepat pos kat umah i...
ahaha

Alin Marlini said...

adohyaii..teringin pkal..hehehhe

aleen aiden said...

woahhh,mabelesnye tengok kak...hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs