http://masmurni.blogspot.com/

Friday, July 29, 2011

Kata Rimau & Kata Singa

Kata Rimau: Ini Singa Import, Singa tiruan... Badan besar, umur 43
Kata Singa: Kalau singa tua-bangka pun rimau takleh kalahkan, manakan pulak nak lawan mat saleh dan pak itam dlm Piala
dunia.



Kata Rimau: Boleh la menang dulu kat kandang sendiri, kandang artificial & tiruanKata singa: Kalau pandai main, semua padang sama ja. Rimau atas rumput pun takleh cari makan..


Kata Rimau: Tu dia manager singa, ajar anak buah belakon, sakit/jatuh sana sini
Kata Singa: La..manager rimau tak ajar ke pelajaran 'penting' ni?? patutla tak menang. Cuba tengok Barcelona, kan ramai yang pandai belakon, tak pecaya tanya Jose Mourinho kenapa Real Madrid Kalah





Cuba teka ini Harimau atau singa?



7 comments:

penaberkala said...

hahaha, menarik perbualan singa ngan rimau ni
nak copy letak kat fb boleh? haha

masmurni said...

copy la....

masmurni said...

Boleh saja

Far8 budak baik said...

hahahahha..
tu ar dah ar rimau tua..
tinggi macam hantu galah..
kah3..pastu asyik2 jatuh..
cam sotong..
hahahahaha

.: iEyLa :. said...

wahhh...siap mendalami isi hati singa lagi..hikhik...

norh said...

suka :)

Yuri Prodigy said...

cuma terkilan dengan cara singapore bermain, too obvious! Menag kalah tu adat, tapi cara kita berjuang tu melambangkan maruah bangsa. Syabas malaysia, insya-Allah bolesepak malaysia akan semakin maju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs