http://masmurni.blogspot.com/

Monday, April 25, 2011

Alya,Amar - Memori Pesta Buku 2011,PWTC

Beberapa hari sebelum ke Pesta Buku di PWTC, Alya sangat teruja..sehinggakan saban hari bertanya



" Mama,bila kita nak pergi Pesta Buku... 

  lamanya nak tunggu!!!!.."



Perangai anak-anak ni memang kelakar..baru mama bercadang-cadang,dia dah confirm nak pergi ..seperti biasa, Alya memang selalu berada di tahap excited melampau setiap kali mama baru merancang...selagi tak pergi, selagi tu lah bertanya,pagi petang,siang malam...masih dengan soalan yang sama..Mama Alya lebih teruja sebenarnya...tapi Alya saja yang tak tahu..hehe..


Alya,Amar sangat seronok tengok ramai orang
Awal-awal Alya dah jumpa buku idamannya
buku kisah si ikan duyung(tapi Alya panggil duyung tu belut)





Asyik dengan buku...


Alya,Amar sedang pilih buku....




Alya dah lapar masa ni...merengek2 nak makan.
sempat juga bergambar dengan mak anjang meen zulaikha


mama teruja nak jumpa mak cik anis sebenarnya...itu yang Alya tak tau..hehe


15 comments:

Bulan said...

bestnye dpt jupe penulis novel.damia hanna xde ke kak mas?

dark r0se said...

ros pown g ke cni jugek!:)

masmurni said...

bulan:entah la bulan...akak xingat..ada kot..hehehe

masmurni said...

dark rose:iye ke???masa yg sama ke????klu kita kenal masa ni kan best....

Izzuddin Fauzi said...

x sempat nk pg... hhuuuuu... anyway mst seronok kanak2 tu kn... teringat time kecik2 g kedai buku... :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

masmurni said...

izzuddin:kan...teringat zmn2 dpt pi kedai buku..dulu2...rambang mata diaorg nmpk byk buku... :)

dark r0se said...

insyaAllah..walaupown tak jumpe moga ukhuwwah antre kiter berkekalan~:)

echaRierie said...

waaa..suka tgk ank2 akk..
comey2 belaka..
;D

mujahidah muslehah said...

comey betul!baguslahkecik2 lagi dah suke bace buku..

sumanje said...

Salam ziarah…
Jemput singgah di blog baru Sumanje
Tentang Malaysia
Terima kasih atas kunjungan anda
Semoga Ceria selalu dan happy blogging
Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

:)..

diana said...

ramai blogger yang pergi..
saya je yang tak pi..:p

Nur Misnan said...

alamak.. tertinggal lagi memo
pasal pesta buku,, sampai bila yer kak mas...

masmurni said...

diana:thn dpn boleh pergi..

mis:dah habis pun...smpi 1 mei jer..thn dpn ada lg k...:)

ucu keyna said...

wa..
bestnye g pesta buku..
ucu x dpt g taun ni ;(

bella_bumbum said...

pesta buku best :D follow blog ni (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs