http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, November 25, 2010

Sangat Sedih Ni Tau...

Dah dua hari ia berlaku...hari ni da hari kedua,line tenet sangat tak ok...ada sedikit perubahan sekiranya luahan hati ni berjaya di publish ... nape ler tenet ni lambat sangat??sampai tak leh nak masuk blog sendiri (walaupun skrg ni dpt masuk sekejap) nak blogwalking lagi lah tak boleh....sedih...sedih...


Sorry ye adik-adik,kakak-kakak,abang-abang semua.... tak dapat datang menziarah semua orang... agak sunyi kehidupan maya ini tanpa semua... apapun terima kasih bagi yang sudi datang ketuk pintu ye..... walaupun tau tiada orang di rumah ...




masmurni





7 comments:

Qaseh dalia adelia said...

mama..
same lah mcm qaseh 2 3 hari lepas..arinih dah ok dah..sabow ye mama...tension kan kdg2 lau line xok..grrrr

Amoi MiyaSya said...

huhuh , bese la tuh :)

apik pehe said...

xper kak..apik paham jiwa akak..hehe

Ellen said...

salam pagi, kunjungan Ellen ke A MUST VISIT BLOG..jum tgk review Sabahan mini gathering with Nuffnang

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk.

miezaniera said...

jgn sedih2..ada adiah utk awak..sila tinggalkan alamat dan no telefon ke email saya yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs