http://masmurni.blogspot.com/

Saturday, October 23, 2010

Sorry !!!!!!!!!!!!!!!!




Arini tak berapa sempat nak blogwalking...sori ye kawan-kawan...
Sekarang baru free ..tak sempat nak buat post..jadi ni lah post untuk arini
sementara menunggu post baru...dua hari lepas tentang pizza....
Arini tentang ni pula...hehehe..masih berkisar tentang makanan juga...
Suka sebenarnya kalau nak bercerita tentang makan dan makanan..

Ini lah dia yang menyebabkan tuan punya blog ni tak sempat nak blogwalking..
jangan salahkan tuan blog tapi salah
kan dia nih...



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*











dan


ini



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*











bestkan tengok gambar makanan..hehehe
ni ler hasil keje tangan akak ari ni dik!!

10 comments:

Myra Jay said...

cantiknya kek. terliur plak tengok. hi hi

diana said...

cantik sangat..
sayang pulak nak makan..
heheh..

twinkle twinkle said...

SGT COMEL OH :D

Cheqna said...

cantiknya kek...lagi cantik if hantar 2 or 3 kat cheqna...hehehe..

:-)

Dudu said...

cantek nye kek akak..
cam sedap je..
nak la ckit..hehe

sop said...

wah.. comel dan best!

silenceaneesa ♥ said...

ohh..suka cupcake ;) pernah buat cupcake ada cheese di atasnya (^-^) sedap ;)

tiefazatie said...

wah!!pandainya sis buat!sori sis..xtau nape nie lppy if anie xnmpk smix sis..hihi..so komen je ek..

Jia Sensei said...

wow..marbeles...cantiklah

masmurni said...

hehe...tq..tq...buat kek ni suka2 je..ikut mood..hehe ...ada org tempah td...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs