http://masmurni.blogspot.com/

Thursday, October 21, 2010

Extreme Cheesy 6 Pizza





Bila nampak jer iklan ni apa yang korang terbayang...????
Waaaaaa..tetiba jer rasa lapar tahap ular sawa..hehehe..
Saja nak tayang kat semua orang agar rasa lapar ini dapat dikongsi bersama....

Pernah rasa pizza ni..???
Klu belum,cepat-cepat pi Pizza Hut ...
bagi pengemar cheese inilah pizza yang paling menepati citarasa korang....
Tak caya???pergi cuba..baru tau..

Sebenarnya dah try pizza ni minggu lepas,
maklum ler anak-anak suka makan pizza,
jadi kalau nak bagi anak makan dengan berselera maka pizza hut adalah tempatnya...
Klu ada gambar lagi bestkan... terlupa plak nak bergambar dengannya,
jadi entry ni just suka-suka dan
bukan bertujuan untuk masuk contest dari pizza hut....

11 comments:

suzie rahman said...

hiihi..dap tu.dh lama xmkn pizza.huuu

9W2URY said...

mmm...bila tenggok gambar cham ni trasa lapar la plakk...

bspotgurl said...

ohhh, its a new pizza.. ermm, good idea! harini bolehlah cuba

aman_arab said...

oh ye ke..memang sedap eh..aku baru kemarin pi makan kat pizza hut..tapi time tu tgk pizza ni mcm byk sgt cheese dia..tak berani la nak try..sebab aku kalau byk sgt cheese tak berapa nak suka..mcm cheese kek pun aku tak makan..so ambik pizza biasa jer la..

cikani said...

drooling tgok gmbq pizza huk3
malang nsib kt l.d ni takdak pizza
tgu 20nov ni bru balik smnjung
sabar ye cikani isk3

masmurni said...

sekali tgk pun da terasa laparkan..hehe..

aman:citarasa berbeza,bg yg xminat cheese mmg was2 kot..tapi bg yg minat xde mslhnye mkn pizza nih..tp try la dulu..mana tau.. berkenan di hati..hehe

cikani:blk semenanjung mkn puas2 k..hehe

AngahSayang2314 said...

wah cedapnyerrrrrrrrr.. hehehe nanti nak try lah hehehe

Sasa Al-Sharif said...

alamak, serius aku lapar ni. nak meleleh air liur

Ms Nury said...

Ala... Nape tunjuk gambar pizza... Teringin dah ni tapi tak dapat nak mamam! Cuti lama kat kampung, kat sini x de pizza hut! isk isk...

Solihin Zubir said...

OMG! pizza baru ke? mesti cuba nieh..
sy peminat tegar pizza.. hehe..

nuriz said...

wohooo maveless!! lapar terussss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs