http://masmurni.blogspot.com/

Monday, August 16, 2010

Puasa Datang Lagi



Agak lama tak menjengah masuk ke blog ni...apatah lagi nak update..hehe.. hari ni da masuk puasa ke-4.Tiga minggu lagi...raya pulak menjelma.Tahun ni tema baju warna apa ye???masih belum terfikir lagi..dua tahun lepas warna hijau pucuk pisang,tahun lepas biru..tahun ni...hahaha...masih tercari-cari...

Musim puasa ni...Alya la yang paling seronok nak pi baazar ramadhan.Macam2 makanan yg dia mintak tapi sampai rumah...tak makan pun.Selera mengalahkan orang yg berpuasa pulak..Waktu puasa ni jugak lah Alya dan Amar semakin tak dengar kata...hahaha..(Sabar separuh dari iman)kalau tak dah kena dua2 orang itu!!!!

Seminggu dua lagi dah mula nak cari baju raya anak-anak.Yang 'excited' nye mama.Rambang mata nak pilih baju anak..hehe...tempahan kek juga da semakin banyak...nak beraya la katakan..kuih raya tak planning lagi sama ada nak beli atau buat sendiri..nantilah fikir-fikirkan balik...nak mudah,beli lebih senangkan...:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs