http://masmurni.blogspot.com/

Wednesday, January 6, 2010

Hari ini dan semalam..


Aku bersyukur kerana anak-anakku membesar dengan sempurna dan lahir dalam keluarga yang bahagia.Jauh di sudut hati,aku sentiasa berdoa agar apa yang aku miliki kini,akan kekal hingga ke akhir hayat...


Alya dah petah berkata-kata,tak menang nak menjawab setiap pertanyaan.Bahasa yang digunakan pun macam bahasa buku "mama,Aya demam sekarang","mama,silakan"...Kadang-kadang aku terfikir juga,macam mana dia boleh menggunakkan perkataan-perkataan tersebut..

Amar pula dah pandai meyebut sepatah dua perkataan "ma","ba","nak"...dan semakin pandai berjalan serta memanjat..semua benda nk dipanjatnya..emmm..biasa la..anak lelaki la katakan :)

Bila dah meningkat usia mereka..satu masalah baru pula timbul..selalu sangat bergaduh..sangat letih melayan dan memujuk mereka.Walaupun begitu,Alya dan Amar adakalanya boleh menjadi sahabat baik..bahagianya bila melihat mereka boleh main dan bergurau senda bersama...Sekarang ni aku sedang mengkaji mereka..sedang mecari formula untuk jadikan mereka 'best friend'...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Networkedblogs